Exempel på fördelar och vinster för företag

Företagsmassage

Massage som friskvård
Allt fler människor arbetar idag stillasittande och stress har på många håll ökat markant de senaste åren. Även unga människor blir sjukskrivna på grund av stress och arbetsrelaterad värk. Företagsmassage syftar till att på ett tidigt stadium upptäcka och motverka dessa problem och på så sätt jobba förebyggande.

Regelbunden massage är effektiv mot ryggvärk, nack- och axelbesvär och är ett bra sätt att behandla exempelvis huvudvärk, musarmsbesvär och falsk ischias. De vanligaste orsakerna till värk är muskelrelaterade och går att diagnostisera och behandla med massageterapeutiska metoder.

Företag som satsar på massageterapi gör en investering för framtiden. På längre sikt minskas kostnader för sjukdom och ohälsa, samtidigt som flera positiva resultat märks omgående. Några av dem är ökad trivsel, arbetsglädje och produktivitet - faktorer som bidrar till en långtidsfrisk personal.

Företagsfriskvården innehåller moment av både förebyggande klassisk massage och behandlande massageterapi, samt rådgivning om ergonomi, stretch och träning. Innan varje behandling tar jag en anamnes som syftar till att kunna ge rätt vård, på rätt sätt. Varje behandling journalförs. Gemensamt för friskvårdsbehandlingar är att de först och främst är inriktade på att förebygga besvär.

Nya skatteregler för företag
Arbetsgivare! Nu kan du förebygga stress och ohälsa genom att erbjuda din personal massage. Massage räknas numera som friskvård och är fullt avdragsgillt för företag. Den anställda kan erbjudas massage utan att bli förmånsbeskattad.

Startsida
------------------------------
Om massage
------------------------------
Massagens effekter
------------------------------
Massagetekniker
------------------------------
-  Företagsmassage
------------------------------
Länkar
------------------------------
Kontakt